Tel. +34 93 262 30 10    |    Fax +34 93 262 30 65
ecoparc@ecoparcbcn.com
    Castellano    CatalÓ    English
 
 
 

Labor pedag˛gica

L'aparició de l'Ecoparc de Barcelona ha anat precedida i va seguida d'una intensa labor pedagògica. L'objectiu d'aquesta activitat és contribuir a crear una cultura de sostenibilitat i promoure la recollida selectiva entre els ciutadans.

L'Ecoparc de Barcelona s'esforça especialment a fomentar una bona separació en origen perquè és la premissa bàsica per tal que la planta pugui fer una gestió dels residus més eficient.

Hi ha una relació directa entre el grau de col•laboració ciutadana i el grau de coneixement dels processos que s'apliquen a cada tipus de residu. Per aquest motiu, a més de divulgar els processos, cal donar a conèixer les plantes de tractament, recuperació i reciclatge als ciutadans.

Per això, l'Ecoparc de Barcelona, juntament amb l'Entitat del Medi Ambient, ha impulsat una campanya de comunicació que acosta el procés complet de tractament de residus als ciutadans. Entre les accions per donar a conèixer la instal•lació, cal destacar el programa de visites guiades, que s'orienta en funció del tipus de públic. Les visites guiades educatives en l'Ecoparc de Barcelona es realitzen en el marc del programa metropolità d'educació ambiental conegut com Compartiendo un Futuro. La direcció de Medi Ambient de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) disposa de material descriptiu i educatiu de la planta metropolitana de tractament de residus per a tècnics, públic general i escolar. AMB té un compromís amb el foment de la sostenibilitat.

L'Ecoparc de Barcelona rep visites nacionals i internacionals, institucionals, escolars, universitàries, d'associacions, etc. És a dir, qualsevol persona interessada pot visitar la planta i conèixer les instal•lacions de què disposa.

Si voleu fer-hi una visita, poseu-vos en contacte amb l'Entitat del Medi Ambient.

 
 
 

CONSENTIMENT INFORMAT

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjanšant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació.
Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir mÚs informació a la nostra "política de Cookies".